Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Τρόποι Πληρωμής

Αγορά μεσω Paypal

Αγοράστε την προσφορά μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας με  PayPal σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Στον ηλεκτρονικό χώρο της PayPal μπορείτε να αγοράσετε τις προσφορές με όλες τις πιστωτικές-χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa /Visa Electron/MasterCard/American Express.

Μπορείτε από τον λογαριασμό σας στο PayPal (Have a PayPal account) σύμφωνα με τις οδηγίες του PayPal ή αν δεν έχετε σαν PayPal guest (Don't Have a PayPal account) χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal.

Κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers του Taxidepsepadou.gr, ούτε έχουμε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία της κάρτας. Επίσης έχετε την δυνατότητα ακύρωσης της αγοράς πατώντας cancel. Σε περίπτωση που η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί λόγω στιγμιαίου προβλήματος του λογισμικού, βλάβη ή διακοπής πρόσβασης στην σελίδα τότε θα θεωρηθεί ότι δεν έχετε πραγματοποιήσει την αγορά της προσφοράς και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε.

Όταν η διαδικασία πληρωμής ολοκληρωθεί επιτυχώς θα σας αποσταλεί e-mail με οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού.

 

Αγορά με Προπληρωμένες/Χρεωστικές Κάρτες μεσω VivaPayments

Διαθέσιμη είναι και η πληρωμή με κάθε είδους προπληρωμένη κάρτα (prepaid) ή χρεωστική κάρτα (debit). Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας SSL που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στo taxidepsepadou.gr ελέγχονται και αξιολογούνται από το ϊδρυμα Πληρωμών Viva Payments. Για όλες τις συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, είστε ασφαλισμένοι από το ϊδρυμα Πληρωμών Viva Payments.Σε περίπτωση που δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να ζητήσετε από την τράπεζά σας να σας δώσει μια προπληρωμένη κάρτα με το συγκεκριμένο ποσό της προσφοράς που έχετε επιλέξει να αγοράσετε. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την winbank WEBUY της Πειραιώς, την πρώτη προπληρωμένη κάρτα που σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εξ αποστάσεως συναλλαγές, όπως συναλλαγές στο Internet, τηλεφωνικές παραγγελίες κ.α., καθώς και την προπληρωμένη Eurobank Visa, που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που βρίσκετε στο διαδίκτυο, προσφέροντας ασφάλεια στις συναλλαγές σας, ενώ τη φορτίζετε εύκολα γρήγορα και απλά ακριβώς με το ποσό που επιθυμείτε κι όταν μηδενιστεί μπορείτε να την επαναφορτίσετε με οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε.

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Κατάθεση μέσω e-banking

Αγοράστε την προσφορά μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:


EUROBANK: 0026.0447.27.0100320866

IBAN: GR 1502604470000270100320866

Δικαιούχος: Γεωργούση Σωτηρία

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5047-072666-571

ΙΒΑΝ: GR77 0172 0470 0050 4707 2666 571

Δικαιούχος: Γεωργούση Σωτηρία

 

ΕΘΝΙΚΗ: 084/622798-89

ΙΒΑΝ: Gr41 0110 0840 0000 0846 2279 889

Δικαιούχος: Γεωργούση Σωτηρία

 

Μόλις δούμε την κατάθεση, θα πιστώσουμε το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό σας στο Taxidepsepadou.gr. Θα χρειαστεί μία εργάσιμη ημέρα για να φανεί η κατάθεση.

Για να γίνει πιο άμεσα η συναλλαγή, στείλτε μας e-mail στο orders@Taxidepsepadou.gr με το καταθετήριό σας.

Μπορείτε πλέον να κατεβάσετε το κουπόνι σας κάνοντας κλικ στο «Λογαριασμός» και μετά στο «Τα κουπόνια μου». Θα φανεί το κουπόνι σας πληρωμένο.

Εάν σας βολεύει αυτός ο τρόπος, μπορείτε να καταθέσετε και περισσότερα χρήματα, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για μελλοντικές αγορές.

Τα χρήματα θα παραμείνουν στο λογαριασμό σας στο Taxidepsepadou.gr μέχρι εσείς να αποφασίσετε πότε θα αγοράσετε κουπόνι. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούμαστε να εκμεταλλευτούμε τα χρήματά σας για κανέναν άλλο λόγο πέρα από τις δικές σας και μόνο αγορές στο Taxidepsepadou.gr.

Μπορείτε να δείτε πόσα χρήματα έχετε στο Taxidepsepadou.gr αν κάνετε κλικ στο «Λογαριασμός» και μετά στο «Υπόλοιπο λογαριασμού»